LekkerWerelds
 
Koken aan huis - LekkerWerelds

Koken aan huis


Culinair genieten op locatie
U bent van plan een feest te organiseren; thuis of op locatie. Denk dan ook eens aan biologische boerderij 'de Blije Big' te Eindhoven. Er zijn hier diverse mogelijkheden om culinair te genieten op uw eigen feest. Lekker Werelds kan de gehele verzorging op zich nemen en bijvoorbeeld een heerlijk buffet of bijzondere BBQ voor u klaar maken. Naar wens verzorgen wij ook Fingerfood (handzame kleine hapjes), culinaire amuses, schaaltjes gevuld met diverse lekkernijen, koude en warme buffetten, tapas, lunch of een Walking Dinner (kleine gerechtjes zonder gedekte tafel). Er wordt gebruik gemaakt van biologisch vlees van 'de Blije Big', zodat u zelf eens kunt ervaren hoe dat smaakt. Het grote voordeel van het uit huis koken, is natuurlijk dat alles geregeld word: van de inkoop en het koken, van het servies en de glazen tot en met de afwas.

U wilt graag uit eten gaan, maar het liefst besloten met een eigen, kleine groep? Wat dacht u van een huiskamer-restaurant voor circa 12 personen. Vooraf bespreken we samen het menu. Daarna hoeft u alleen nog maar plaats te nemen aan een goed gedekte tafel en te genieten; bij u thuis, of in de mooie ruimte van de biologische Boerderij 'de Blije Big' in Eindhoven. Tijdens het gehele diner staat Luus van Diggelen van LekkerWerelds in de keuken de meest heerlijke gerechten voor u te bereiden. En wie het leuk vind om mee te helpen in de keuken; ook dát kan. Vraag naar de vele mogelijkheden; alsook bijpassende wijnarrangementen. Heeft u zelf een leuk idee, laat het me weten en ik denk graag met u mee.

De activiteiten van Catering LekkerWerelds blijven niet beperkt tot het verzorgen van het inwendige van de mens. Desgewenst wordt ook de verdere aankleding van uw feest ter hand genomen

 
LekkerWerelds • Kruburg 1 • 5632PG Eindhoven • t: 06-41670935 •
© Voor de Vorm 2011